Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Συνάντηση επιτροπής αγώνα

Χθες Πέμπτη 22/8/2013 έγινε συνάντηση των συναδέλφων/ισσών που θα συμμετέχουν και θα βοηθήσουν σε επιτροπές αγώνα με το ΔΣ της ΕΛΜΕ. Εννοείται ότι η σύνθεση της επιτροπής είναι ανοιχτή και όποιος/α το επιθυμεί μπορεί να πάρει μέρος. Στη συνάντηση αυτή αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με:
h Παρέμβαση το Σάββατο 24/8/2013 στη συναυλία Μουσαδέ, Κοντόπουλου, Μουρβάτη στις 9μμ στα στενά του Νέστου με μοίρασμα ενημερωτικού υλικού.
h Συνάντηση την Τρίτη 27/8/2013 στις 9μμ στην Κεντρική Πλατεία για μοίρασμα ενημερωτικού υλικού.

Την Τρίτη επίσης θα συζητηθούν και οι επόμενες κινήσεις μας καθώς και η παρουσία μας στις Γιορτές Παλιάς Πόλης. Όπως είναι φανερό η παρουσία μας στην πόλη και η επιτυχία και ο αριθμός των ενημερωτικών μας παρεμβάσεων εξαρτάται άμεσα από τις διαθεσιμότητες που θα υπάρξουν.

h Επίσης αποφασίσαμε να καλέσουμε σε συνάντηση για τη συγκρότηση επιτροπών αγώνα σε κάθε σχολείο την Κυριακή 1/9 στις 8μμ στα γραφεία της ΕΛΜΕ.  
h Η συνάντηση για την ενημέρωση των γονέων εκτιμήθηκε ότι θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη

h Υπενθυμίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη εκτός αν υπάρξει άλλη πρόταση από το ΔΣ της ΟΛΜΕ. Λόγω του καλοκαιριού και της απουσίας των συναδέλφων/ισσών από τις διαδικασίες δεν ήταν δυνατόν να γίνουν γενικές συνελεύσεις σε όλες τις ΕΛΜΕ την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και Γενική Συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ πριν το άνοιγμα των σχολείων (Είχε γίνει σχετική συζήτηση στην τελευταία Γ.Σ στις 7/8/2013). 

1 σχόλιο:

  1. Καταργείται το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξάνθης.
    Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Α' Λυκείου των Εσπερινών ΕΠΑΛ είναι για κλάμματα!
    Σφαγή στα μαθήματα γλώσσας και ιστορίας, κόβονται τα λίγα θρησκευτικά, τα αγγλικά (μα γιατί τα αγγλικά;) και η γυμναστική.
    Μπορεί να έχει και άλλα που δεν παρατήρησα.
    Η απουσια των αγγλικών από τα ωρολόγια προγραμματα των Εσπερινών ΕΠΑΛ οφείλεται σε λάθος; Είναι δυνατόν τα παιδιά να μην κάνουν αγγλικά στην Α' Λυκείου; Αυτό σημαίνει πως δε θα κάνουν ούτε στη Β' και τις άλλες τάξεις!
    Δηλαδή στο Εσπερινό ΕΠΑΛ δε χρειάζονται να μαθαίνουν ξένη γλώσσα; Θα το θέσει αυτό ως ζήτημα κάποιος; Το πρόσεξαν αυτοί που έπρεπε να το προσέξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή