Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΔΣ 30/9 και 7/10

Στο ΔΣ της Δευτέρας 30/9/2013 συζητήθηκαν:
h Το θέμα του ωραρίου. Συγκεκριμένα: η τρίωρη ανάθεση εργαστηριακών ωρών στους υπεύθυνους εργαστηρίων και η συμπλήρωση ωραρίου από προγράμματα που δεν γίνονται στην Ξάνθη. Έγινε σχετική συνάντηση με τον διευθυντή Β/θμιας.
h Προγραμματισμός συναντήσεων με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων ανά σχολείο. Το θέμα προχωρά αρκετά αργά και ενώ υπάρχει αρχική προθυμία εκ μέρους των γονέων, δεν προγραμματίστηκε, επί της ουσίας, ακόμη καμία συνάντηση.
h Προγραμματισμός συνάντησης με τις επιτροπές αγώνα για να προγραμματιστούν νέες δράσεις την Δευτέρα 7/10

Πριν το ΔΣ της 7/10/2013 έγινε συζήτηση με τους συναδέλφους/ισσες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε επιτροπές αγώνα. Συζητήθηκε η οργάνωση σειράς εκδηλώσεων, μαζί το διδασκαλικό σύλλογο, για γονείς, μαθητές/τριες και συναδέλφους/ισσες. Προτάθηκε, οι εκδηλώσεις αυτές, να έχουν τη μορφή Φεστιβάλ Εκπαίδευσης. Λεπτομέρειες θα συζητηθούν σε επόμενες συναντήσεις.
Στο ΔΣ της 7/10/2013:
h Εγκρίθηκε η διοργάνωση της σειράς εκδηλώσεων. Πριν από την έναρξη των εκδηλώσεων θα δοθεί από το ΔΣ συνέντευξη τύπου σχετικά με τις εξελίξεις στη Β/θμια εκπαίδευση.
h Τέθηκε εκ νέου το θέμα της τρίωρης ανάθεσης για τους/τις υπεύθυνους/ες εργαστηρίων. Ενώ εκδόθηκε η σχετική διάταξη για την φαίνεται να υπάρχουν ακόμη προβλήματα. Θα γίνει συνάντηση με τον διευθυντή Β/θμιας για να μας ενημερώσει, από την πλευρά του, τι ακριβώς συμβαίνει.
h Συζητήθηκαν ιδιαίτερα θέματα που αφορούν συναδέλφους/ισσες
h Προτάθηκαν τρόποι αμεσότερης επικοινωνίας με τους/τις συναδέλφους/ισσες. Σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει ακόμη μία προσπάθεια ορισμού συνδέσμων και στα σχολεία που δεν ορίστηκαν ακόμη.

h Προγραμματισμός συνάντησης με ενδιαφερόμενους/ες να συμμετέχουν στο φετινό σχολείο αλληλεγγύης για την Πέμπτη 10/10.

1 σχόλιο:

  1. επιτέλους, πάλι ενημέρωση και ανανέωση...μην το παραμελείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή