Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Κινητοποιήσεις Αθήνα/Θεσσαλονίκη 2/3 και στάσεις εργασίας

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή 2/3 στη Θεσσαλονίκη (στις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου) με αίτημα μαζικούς διορισμούς:

-Το ΔΣ της ΟΛΜΕ προκήρυξε στάση εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00 και η ΕΛΜΕ καλύπτει με τρίωρη στάση 8-11 το υπόλοιπο του ωραρίου. Η στάση εργασίας αφορά και τα σχολεία που λειτουργούν σε απογευματινή ή εσπερινή βάρδια. Συγκεκριμένα το ΔΣ της ΟΛΜΕ κηρύσσει στάση εργασίας από τις 14.00 έως τις 17.00 για τα απογευματινά και από τις 18.00 έως τις 21.00 για τα εσπερινά. Η ΕΛΜΕ καλύπτει με αντίστοιχη στάση εργασίας το υπόλοιπο του ωραρίου των απογευματινών και των εσπερινών σχολείων

-Σε συνεννόηση με τις ΕΛΜΕ της περιφέρειας ΑΜΘ, λεωφορείο θα ξεκινήσει, νωρίς το πρωί τς Παρασκευής, από Ορεστιάδα και θα περάσει από Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη και Καβάλα. Το λεωφορείο θα επιστρέψει το βράδυ της Παρασκευής. Οσες/όσοι από τις/τους συναδέλφισσες/ους που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, θέλουν να μετακινηθούν με το λεωφορείο και δεν δήλωσαν ακόμη συμμετοχή, ας επικοινωνήσουν, το γρηγορότερο δυνατόν, με τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ξάνθης. Για την ακριβή ώρα και τον τόπο απ' όπου θα περάσει το λεωφορείο θα ενημερώσουμε τα άτομα που δήλωσαν συμμετοχή με μήνυμα σήμερα  το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου